Залози на Живо

Да гледаш любимите си спортове на място или чрез предаване на живо е адски вълнуващо. Знаем, че в такива моменти всеки навлиза напълно в играта и започва да прави предвиждания за всяка минута от нея и скоро след това идва готиният момент, в който можеш гордо да се обърнеш към приятелите си с „Казах ли ви, че така ще стане?“.

Знаеш ли, че това чувство може да стане тройно по-хубаво, ако, освен слава, ти носи и печалби?

Ако си добър в това да предвиждаш накъде вървят нещата в някоя игра, може да се възползваш от този талант в онлайн букмейкърските сайтове, където може да поставяш залози на живо буквално от началото до самия финал на огромен брой спортове.

Сега ще ти разкажем всичко, което трябва да знаеш за залозите на живо, а скоро след това сме сигурни, че ще се хвалиш на приятелите си с нещо повече от точни попадения.

Какво е залог на живо

Залозите на живо са точно това, което чуваш – същите спортни залози, които правиш по принцип, но активни само по време на игра (реално време).

С тях буквално можеш да „цепиш секундата“ и да направиш залог на нещо, което е очевидно, че ще се случи в момента, в който залагаш.

Това е едно от най-модерните предложения от букмейкъри, които са лидери в бранша, понеже изпълнението му е скъпа инвестиция в ресурси, която не всички могат да си позволят.

В сайтове като Efbet можеш дори да гледаш повечето срещи от самия сайт чрез опцията им за излъчване на живо, което още повече улеснява залаганията.

Ако пък си фен на добрия стар телевизор или пък не искаш лаптопа да те разсейва, докато се наслаждаваш на играта, спокойно може да се довериш на мобилните приложения на тези букмейкъри, които гарантирано не забиват при залози на живо и по-възможно най-достъпния, лесен и бърз начин можеш да ги поставяш, докато същевременно вниманието ти е в предаването.

Ако смяташ, че си способен на бързи реакции и добри решения в напрегнати моменти, то този тип залагане ще ти донесе огромна тръпка и, потенциално, огромни печалби.

Защо ти е да правиш залози на живо вместо нормалните залози преди игра? Следващата ни секция ще ти изреди предимствата на този тип залагане и защо е толкова предпочитано сред опитните играчи.

Предимства на живи залози

Като за начало, това е един добър начин да се възползваш от добри моментни коефициенти. При залозите на живо, те са много променливи според развитието на играта, а ти имаш възможността да ги уловиш в точния момент и да направиш големия си удар.

Освен това, предвижданията са много по-лесни и в доста случаи по-точни по време на игра, когато внимателно наблюдаваш как се развива действието, отколкото преди да е започнала.

Ако виждаш, че футболен отбор например, чиито коефициенти преди игра са били твърде високи, защото не преценили, че вероятността да спечели или отбележе гол(ове) е голяма, а ти ясно виждаш, че всъщност са добре подготвени за играта и се справят по-добре от всякога, имаш време да се възползваш от високи коефициенти преди да са спаднали след някой отбелязан от тях гол.

В много от случаите зад залозите на живо стои софтуер, който съставя алгоритми, а компютрите нямат същия мисловен процес като нас, хората, и това ти дава огромно предимство да го „изиграеш“.

Залагайки преди игра например, не можеш да предвидиш, че най-добрият играч от отбора може да бъде отстранен поради травма, получена по време на игра. При залозите на живо обаче имаш повече контрол над ситуацията и можеш да реагираш много бързо и да направиш стратегически залози според това, което се случва пред очите ти.

Залозите на живо предлагат пазари, които са ексклузивни само за този тип залагане. Например в баскетболната секция, можеш да залагаш на това кой отбор/играч ще отбележе точка в следващата четвърт, а това го няма при другите залози.

Още по-хубавото е, че дори не е нужно да чакаш до края на срещата, за да получиш печалбата си – ако си познал нещо, което вече се е случило в игра, изплащането става на момента.

Както получаваш статистика, резултати и разписание за спортовете при нормалните залози, така получаваш същите услуги и за игрите на живо, плюс в много от случаите прякото излхъчване, което вече споменахме.

Функцията за затваряне на залози е твоят най-добър приятел и тук, защото чрез нея можеш по-всяко време да затвориш залог, така че или да си подсигуриш най-добрата печалба или най-изгодния начин да излезеш от кофти залог с минимални поражения.

Залози на живо в Efbet

Несъмнено лидерът сред букмейкърите що се отнася до спортни залози в България е Efbet.

Едно от най-големите му предимства е, че предлага едни от най-високите коефициенти на пазара както за нормални, така и за живи залози. Efbet може да си позволи страхотен екип и технология зад залаганията на живо, така че твоята игра в сайта или мобилното приложение да протича безпроблемно и приятно.

Всичко можеш да правиш директно от портала – да гледаш играта на живо, да следиш резултатите на живо, да правиш своите залози и да се възползваш от атрактивните динамични коефициенти до последната минута преди да се определи резултата за дадения залог.

През почивките дори можеш да си разцъкаш на мини казино игрите, които са на удобно място в прозореца за залози на живо, или пък просто да превключиш на друг спорт.

Залагайки на живо в Efbet поне ще се оттървеш от съмнението, че някъде другаде в същия този момент може да предлагат далеч по-голям коефициент, защото при многобройни сравнения сме установили, че тези случаи са изключителна рядкост.

Освен това, Efbet предлага страхотни стартови бонуси като например 100 лева начален бонус, който можеш да използваш, за да си подсигуриш големи печалби още при първия опит. Бонусите не свършват с началото, разбира се, има и такива за редовни играчи, които също имат възможността да се присъединят към ложата на VIP клиентите, където, повярвай ни, искаш да си, защото ще се радваш на невероятни индивидуални оферти, както и парични и материални награди.

Като заговорихме за парични награди, в Efbet има и ежедневна томбола с награден фонд от 2-0-0-0-0 лева! Да, нулите тук са четири, не се бъркаш.

Регистрацията става бързо и лесно, минималният депозит е 10 лева, методите за разплащания са много за улеснение на играчите, а членството в Efbet е едно страхотно преживяване, което си заслужава.

Ако не си се пробвал на залози на живо досега, съветваме те моментално да се отправиш там, където опитът ще си струва – в Efbet!

Заключение

Залаганията на живо са най-модерното разнообразие при спортните залози. Ако ти е тръпка да залагаш по принцип, този тип залагане ще ти донесе още по-голяма емоция.

Както сам се убеди, има и много големи предимства и дава на залагащите много повече контрол над ситуацията и много повече възможности да уцелят добра сделка в точния момент.

Съчетаването на полезното с приятното винаги е добра стратегия – да правиш пари, докато се наслаждаваш на любимите си игри е крайно удоволствие.

С отлични букмейкъри като Efbet на хоризонта, всичко останало е в твоите ръце.

А екипът на WinBig ти пожелава много късмет в това ново начинание!

Добави Коментар

Имейлът ви не се публикува. Полета маркирани със звезда са задължителни.