Най-добри ротативки с 5 барабана

Има хиляди начини за печелене на пари – слот игрите са нещо повече от това.

С тях се забавляваш и разпускаш, но за целта играта трябва да ти допада.

Тук ще откриеш страхотни популярни опции, които да изпробваш.

Най-добрите ротативки с 5 (пет) барабана

Пет барабана всъщност означават пет рила – това са игрите с пет (вместо старите традиционни три) въртящи се рила с (обикновено) по три или четири позиции за символи на рил.

Ето и списък с най-предпочитаните ротативки с по пет барабана от играчи по цял свят.

40 Super Hot

Любимата ротативка 40 Super Hot със сигурност ще те запали по плодови ротативки.

В играта, освен любимите плодчета, имаш уайлд символ седмица, който замества всички останали в комбинация, както и скатерен символ звездичка, който носи печалби според брой, а не в комбинация.

Най-хубавото в играта обаче са 40-те й печеливши линии, откъдето идва и името й – те са толкова много, защото петте барабана са с четири реда, което прави възможностите ти за печеливши комбинации наистина много!

20 Super Hot

20 Super Hot е с абсолютното същите символи и дизайн като 40 Super Hot, но вместо 40, нейните фиксирани печеливши линии са 20 (съответно позициите на всеки рил са три, а не четири).

Тя е предпочитана пред 40 Super Hot от играчите, които се чувстват по-комфортно с по-нисък минимален залог.

В случая той е 20 единици и се увеличава с по 20 единици, а при 40 Super Hot започваш от 40 и следващата възможност е чак 80 и така нататък.

Burning Hot

Burning Hot е страхотна, свежа и късметлийска плодова ротативка с цели два скатера и уайлд символ детелинка, който си има още по-специална функция от обикновените жокери.

Четирилистната детелинка не просто замества всички останали символи, ами на 2-ри, 3-ти и 4-ти барабан се „разпъва“ по всичките му три позиции.

Печелившите линии в ирата са пет, така че при три уайлд символа на средните рилове, получаваш пет максимални печалби в една врътка!

Flaming Hot

Flaming Hot е „гореща“ плодова ротативка с цели 40 печеливши линии, която играчите обожават. Барабаните са пет, а редовете четири.

Скатерът златен долар в играта носи огромни печалби, а уайлд символът рядко се появява самостоятелно: обикновено покрива или целия барабан или поне 2-3 от неговите позиции, а често това се случва и на два-три барабана едновременно.

Затова и, също като при Burning Hot, шансът да хванеш много печалби от максимални комбинации (от по пет символа) са огромни, а тук и линиите са много повече!

5 Dazzling Hot

5 Dazzling Hot също е плодова ротативка и то една от най-опростените.

Има един скатерен символ звездичка и всички останали символи са със стандартни комбинации.

Всъщност, в тази игра разчиташ не на екстри, а на големи изплащания за печалба. Линиите и са само пет, но дори минималните комбинации дават добри изплащания.

Пък и пет линии означава, че минималният залог е само пет единици!

Rise of Ra

Преминаваме от плодови към тематични слот игри с пет барабана.

Rise of Ra е на тематика Древен Египет и е с не толкова стандартните 15 печеливши линии.

В играта уайлд символът е златен скарабей, който не просто замества всеки друг символ, но и прави печалбата двойна, ако присъства в която и да е комбинация.

Скатерният символ в играта пък не просто дава печалби „разпилян“ из барабаните, но и отваря безплатни игри: при минимум три скатера, получаваш 15 безплатни врътки с троен множител.

Това означава, че всяка печалба по време на тези 15 врътки, ще ти идва тройна. Еха!

Versailles Gold

Versailles Gold те пренася в ерата на Краля Слънце, Луи XIV, и неговият луксозен Версай.

В играта печелившите линии са 10 (на някои места се регулират, на други са фиксирани, зависи къде играеш).

При Versailles Gold златното слънце играе ролята и на скатер, и на уайлд. Като уайлд символ замества всички останали, а като скатер дава собствени печалби и отваря безплатни врътки – 12.

Специалното при безплатните врътки е, че предварително изтегляш символ, който да се разпъва за тях.

Това означава, че всеки път, когато получиш такъв символ на рил, той ще се разпъва по целия рил и ще прави комбинации с другите разпънати като него символи, дори да не са един до друг.

Тези комбинации ще дават печалби, умножени по всяка една от 10-те линии!

Представи си сега по един такъв символ на всеки от петте барабана – пълен екран и 10 комбинации от по пет символа – това се казва печалба (и се случва често в тази игра)!

Ocean Rush

Ocean Rush е отпускаща игра на тематика морско дъно.

Тя е с пет барабана и 15 печеливши линии, като включва цели три екстри: уайлд символ, скатер и бонус.

Уайлд символът, оранжева рибка, замества всички останали и прави печлбите от комбинациите им двойни в тези случаи.

Скатерният символ, мида с перла, ти дава различни печалби всеки път (например при четири може да получиш от 150 до 750 единици при минимален залог 15 единици), като същевременно отваря и бонус играта “Lucky Dive”.

Тази бонус игра се активира и при три разпръснати специални за бонуса символа “Lucky Dive”.

При нея, чрез игра на сляп избор, определяш колко безплатни врътки (от 7 до 20) ще получиш и с какъв множител (от х1 до х5) на печалбите ще са.

Grace of Cleopatra

Отново сме в Египет с ротативка, посветена на Клеопатра.

Grace of Cleopatra е с 10 печеливши линии, а самата Клеопатра като символ замества всички останали (уайлд символ) и също отваря 10 свободни игри при минимум три Клеопатри по барабаните.

Безплатните врътки са придружени от специален разпъващ се символ, който има същите функции, както разпъващият се символ във Versailles Gold.

Той запълва изцяло риловете, на които се пада, и прави комбинации със другите свои символи дори от несъседни барабани по всички печеливши линии.

Frog Story

Frog Story е отскоро набираща популярност ротативка с 30 печеливши линии, която има много готина екстра.

Коронясаната жабка е уайлд символ в играта, който се появява на 2-ри, 3-ти и 4-ти рил, разпъва се на всички позиции на съответните рилове и замества всички символи освен скатера.

Това дори не е специалната екстра обаче.

Говорим за нарастващ “Toppling Reels” множител, според който всеки път, когато има печалби на врътка, символите, от които са печелившите комбинации, изчезват. Пуф!

На тяхно място, в същата врътка и без допълнителен залог, се появяват нови символи. Ако пак има печалби от тях, те са умножени двойно, а печелившите символи пак изчезват и биват заместени.

С всяко заместване печалбите се умножават с едно повече (х2, х3, х4 и така нататък) и това продължава, докато врътката не остане с нито една печеливша комбинация.

Представи си колко печалби можеш да обереш само срещу един залог!

Заключение

Класическите ретро механични ротативки по принцип са се създавали само с три барабана и един ред (със сигурност си ги виждал по по-стари филми и сериали).

Ние обаче предпочитаме модерните, изпълнени с безброй екстри и печалби слот игри с пет барабана и горещо ти препоръчваме изброените в тази статия.

Екипът на WinBig ти пожелава късмет!

Добави Коментар

Имейлът ви не се публикува. Полета маркирани със звезда са задължителни.